Pit de pollastre a les herbes amb fusilli

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de fussilli (hèlixs)
  • 2 pits de pollastre
  • 6 talls molt fins de cansalada fumada
  • 200 g de formatge crema
  • 2 grans d'all
  • 60 g de pinyons
  • Sàlvia
  • Orenga
  • Alfàbrega
  • Menta
  • Sal i pebre
  • 16 tomàquets cherry

4 racions

Elaboració

En primer lloc, fem un tall en el pit de pollastre per poder omplir-lo.
Li posem dins una barreja de formatge crema amb menta, alfàbrega i orenga, tot molt picat.
Els tanquem i salpebrem.
En una paella amb oli els daurem per les dues cares i retirem. El emboliquem amb fines rodanxes de cansalada i ho posem al forn durant 10 minuts.
Coem la pasta en aigua bullint, seguint les indicacions del fabricant, i la saltegem amb els tomàquets cherry, all picat i pinyons.
Servim la pasta amb el pit i llest.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: