Pit de pollastre a les herbes amb fusilli
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de fussilli (hèlixs)
- 2 pits de pollastre
- 6 talls molt fins de cansalada fumada
- 200 g de formatge crema
- 2 grans d'all
- 60 g de pinyons
- Sàlvia
- Orenga
- Alfàbrega
- Menta
- Sal i pebre
- 16 tomàquets cherry
4 racions
Elaboració
En primer lloc, fem un tall en el pit de pollastre per poder omplir-lo.
Li posem dins una barreja de formatge crema amb menta, alfàbrega i orenga, tot molt picat.
Els tanquem i salpebrem.
En una paella amb oli els daurem per les dues cares i retirem. El emboliquem amb fines rodanxes de cansalada i ho posem al forn durant 10 minuts.
Coem la pasta en aigua bullint, seguint les indicacions del fabricant, i la saltegem amb els tomàquets cherry, all picat i pinyons.
Servim la pasta amb el pit i llest.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.