Nyoquis de arròs

Ingredients

  • 300 g de farina
  • 2 cdas. de formatge parmesà
  • 4 cdas. de formatge ratllat
  • 1 ou
  • 2 cdas d'oli
  • 2 tasses de brou
  • 350 g d'arròs
  • Sal i
  • Pebre a gust

4 racions

Elaboració

Esbandir l'arròs i bullir en el brou calent fins que sigui cuit i el gra s'obri (que es passi, diguem).
Coleu i processar o trepitjar amb una forquilla de manera de fer un puré consistent.
Afegir l'oli, barrejat amb el rovell. Incorporar els formatges i barrejar bé.
A part, col • locar la farina en un recipient fent un forat i ubicant-hi, el puré d'arròs amb sal i pebre a gust.
Amb ajuda d'una cullera de fusta, prendre la massa i formar un panet.
Bolcar la pasta sobre paper film i amb aquest mateix, cobrir i ajudar per pastar.
Anar tallant porcions de la massa i fer bastons de 2 cm de diàmetre.
Tallar els nyoquis i premsar amb la forquilla per ferli el dibuix o amb l'aparell especial.
Bullir en abundant aigua amb sal per 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Escórrer, salseu i servir-empolvorats amb formatge ratllat

Notes

Els servim amb una salsa suau així es percep millor el sabor de l'arròs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: