Nyoquis de arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 g de farina
- 2 cdas. de formatge parmesà
- 4 cdas. de formatge ratllat
- 1 ou
- 2 cdas d'oli
- 2 tasses de brou
- 350 g d'arròs
- Sal i
- Pebre a gust
4 racions
Elaboració
Esbandir l'arròs i bullir en el brou calent fins que sigui cuit i el gra s'obri (que es passi, diguem).
Coleu i processar o trepitjar amb una forquilla de manera de fer un puré consistent.
Afegir l'oli, barrejat amb el rovell. Incorporar els formatges i barrejar bé.
A part, col • locar la farina en un recipient fent un forat i ubicant-hi, el puré d'arròs amb sal i pebre a gust.
Amb ajuda d'una cullera de fusta, prendre la massa i formar un panet.
Bolcar la pasta sobre paper film i amb aquest mateix, cobrir i ajudar per pastar.
Anar tallant porcions de la massa i fer bastons de 2 cm de diàmetre.
Tallar els nyoquis i premsar amb la forquilla per ferli el dibuix o amb l'aparell especial.
Bullir en abundant aigua amb sal per 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Escórrer, salseu i servir-empolvorats amb formatge ratllat
Notes
Els servim amb una salsa suau així es percep millor el sabor de l'arròs
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1391 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.