Nasi Goreng amb pollastre
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g d'arròs
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 300 g de pit de pollastre
- 4 ous
- Sal
- Pebre
- 2 cullerades d'oli
- 1 culleradeta de sambal oelek
- 2 cullerades de salsa de soja dolça y salada
Elaboració
Cuina l'arròs d'acord amb les instruccions.
Pica la ceba i l'all finament i reserva.
Talla els pits de pollastre en tires fines.
Bat els ous amb sal i pebre, i fes una truite, talla (fora de la paella) a tires.
Escalfa l'oli i fregeix la ceba i l'all fins que transparentin. Afegeix la carn i cuinala durant uns 15 min.
Després assaona al gust amb sambal oelek.
Ragira l'arròs amb la carn, condimenta al gust amb salsa de soja dolça i salada.
Cuina a foc mitjà i fregeix la barreja, a la paella, fins que es dauri el conjunt.
Posa amb cura les tires de truita junt amb el conjunt en un bol i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1141 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.