Cordón bleu

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de vedella, cadascun d'uns 100 g per omplir
  • Sal
  • Pebre

Farciment:

  • 4 llesques primes de Gruyère, 4x9 cm,
  • 4 talls de pernil, (uns 150 g amb total)

Arrebossat:

  • 2 a 3 cullerades de farina
  • 100 g de pa ratllat
  • 1 ou
  • 1 cullerada de llet
  • Oli o mantega
  • 1 llimona, tallada en trossos

4 racions

Elaboració

Col • loqueu la carn de vedella sobre un paper film de cuina i cobrir amb un altre paper film.
Amb un corró o mall per carn, aplana la carn, a 2 a 3 mm de gruix.
Retirar el full de plàstic i assaonar la carn al gust.
Sobre cada mitat de tall de carn coloca 1 llesca de formatge amb el pernil al damunt. Al voltant del tall de vedella ha de romandre lliure de 2 a 3 cm. de marge.
Coloca la segona meitat sobre el tall preparat, apreta be les vores perque quedi ben tancat y prensa amb la ma a fi de extreure l’aire.
Prepara en dos plats diferents la farina i el pa per arrebossar.
Bat l'ou i la llet i col • loca en un altre plat
Pasa els cordonbleu per la farina, per lou y el pa rallat apreta be per que quedi ben cobert
Fregeix la car empanada per amdos costats, durant uns 4 o 5 minuts, en abundant oli, fins que estiguin daurats i ben cruixents,
Servir amb rodanxes de llimona.

Notes

Si cal, escalfar breument al forn a 60-80 graus, amb la porta del forn una mica oberta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2168 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Artigas diu:
Bon dia Quim,
una consulta, quina part de la vedella es fa servir per cuinar l'escalopa Condon Bleu?
Joan Corminas diu:
Hola Amiga Teresa :
Del centre de la contra s'obtenen filets idonis per al cordó bleu, pero tambè pot usar-se el rodó, però té menys melositat i per tant mes seca Una forta abracada Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: