Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques
Categoria:
Ous i làctics
Ingredients
- Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques
- 400 grams de formatge mozzarella per fer al Grill
Per a la salsa de llimona i herbes :
- 1 grapat d'herbes fresques, acabat de picar
- La pell i el suc d’1una llimona
- 1/2 tassa d’oli d'oliva
- 1 cullerada de bitxo vermell, trixat ben fi
4 racions
Elaboració
Tallar el formatge en llesques gruixudes de 7 mm i rostir al grill d'ambdós costats. M'agrada utilitzar halloumi, que que s'ha de posar en remull amb aigua uns 30 minuts abans de rostir a la graella, així no és massa salat.
Aquesta recepta també es pot fer amb formatge de cabra fet a casa, aquest ha d'estar ben pressionat i tenir almenys 1 dia.
Per les herbes aromaticas es recomana una barreja de marduix, orenga, farigola, coriandre, i julivert, o bé una sola d'elles. Com alternativa es poden utilitzar 2 cullerades d'herbes seques.
Barreja les herbes amb el suc de llimona, el trinxat de bitxo i l'oli. Aboca la salsa sobre el formatge calent i gaudir immediatament.
Ja que el formatge és salat, no cal posar sal a la salsa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.