Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques

Ingredients

  • Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques
  • 400 grams de formatge mozzarella per fer al Grill

Per a la salsa de llimona i herbes :

  • 1 grapat d'herbes fresques, acabat de picar
  • La pell i el suc d’1una llimona
  • 1/2 tassa d’oli d'oliva
  • 1 cullerada de bitxo vermell, trixat ben fi

4 racions

Elaboració

Tallar el formatge en llesques gruixudes de 7 mm i rostir al grill d'ambdós costats. M'agrada utilitzar halloumi, que que s'ha de posar en remull amb aigua uns 30 minuts abans de rostir a la graella, així no és massa salat.
Aquesta recepta també es pot fer amb formatge de cabra fet a casa, aquest ha d'estar ben pressionat i tenir almenys 1 dia.
Per les herbes aromaticas es recomana una barreja de marduix, orenga, farigola, coriandre, i julivert, o bé una sola d'elles. Com alternativa es poden utilitzar 2 cullerades d'herbes seques.
Barreja les herbes amb el suc de llimona, el trinxat de bitxo i l'oli. Aboca la salsa sobre el formatge calent i gaudir immediatament.
Ja que el formatge és salat, no cal posar sal a la salsa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Laia Fontanet diu:
Amic Joan, això ha d'estar boníssim!! M'apunto la recepta :D
Eulalia Juncosa diu:
Joan,
amb tot el respecte pels teus plats, estaria bé que també pengessis les fotografies. La recepta queda més entenedora.
Els teus seguidors, t'ho agrairem.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: