Fonoll brasejat

Ingredients

  • 4 bulbs de fonoll (al voltant d'un kg),
  • 2 tomàquets,
  • 2 escalunyes,
  • 4 grans d'all,
  • 4 branquetes de farigola,
  • 2 culleretes de llavors de fonoll,
  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • 80 ml d'e vi blanc,
  • 4 cullerades de pastis,
  • Sal, pebre,
  • 1 pessic de sucre

4 racions

Elaboració

Renta i neteja els bulbs de fonoll. Talla al llarg en vuitens, elimina el tronc i reserve les fulles de fonoll
Escalda breument els tomàquets, pela i talla a daus. Pela les escalunyes i els alls i pica finament.
Renta la farigola i arrenca les fulles.
Fregeix les llavors de fonoll i el fonoll en oli, afegeix les escalunyes i els alls, i fregeix breument amb la farigola. Posa els tomàquets, el vi blanc i el pastis, i barreja bé, salpebre al gust i empolvora el sucre, tapa i cou a foc fluix aproximadament uns 20 minuts.
Al moment de servir pica les fulles reservades de fonoll i escampa per la superfície

Notes

Els francesos son mestres en treure el millor de cada verdura. La prova d'això és aquesta recepte de fonoll que emana l'aroma del sol i del mediterrani


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: