Fonoll brasejat
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 bulbs de fonoll (al voltant d'un kg),
- 2 tomàquets,
- 2 escalunyes,
- 4 grans d'all,
- 4 branquetes de farigola,
- 2 culleretes de llavors de fonoll,
- 4 cullerades d'oli d'oliva,
- 80 ml d'e vi blanc,
- 4 cullerades de pastis,
- Sal, pebre,
- 1 pessic de sucre
4 racions
Elaboració
Renta i neteja els bulbs de fonoll. Talla al llarg en vuitens, elimina el tronc i reserve les fulles de fonoll
Escalda breument els tomàquets, pela i talla a daus. Pela les escalunyes i els alls i pica finament.
Renta la farigola i arrenca les fulles.
Fregeix les llavors de fonoll i el fonoll en oli, afegeix les escalunyes i els alls, i fregeix breument amb la farigola. Posa els tomàquets, el vi blanc i el pastis, i barreja bé, salpebre al gust i empolvora el sucre, tapa i cou a foc fluix aproximadament uns 20 minuts.
Al moment de servir pica les fulles reservades de fonoll i escampa per la superfície
Notes
Els francesos son mestres en treure el millor de cada verdura. La prova d'això és aquesta recepte de fonoll que emana l'aroma del sol i del mediterrani
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1793 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.