Pits de pollastre amb xampinyons i pèsols
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 30 grams de mantega.
- 4 pits de pollastre.
- Sal
- Pebre.
- 400 grams de xampinyons.
- 3 decilitres de nata.
- 300 grams de pèsols (poden ser congelats).
- 1 culleradeta de mostassa.
- Farigola al gust
4 racions
Elaboració
Fon uns 30 grams de llard o mantega.
Desossa el pit de pollastre, i talla pel mitg al llarg, per fer-lo més fi.
Afegeix a la paella juntament amb el llard o la mantega, deixa que es dauri tot just d'un costat i li donem la volta, salpebra al gust, fes a foc baix o mitjà així no es crema el llard o la mantega.
Neteja els champiñons, sí són grans tallar-los per la meitat, però si són petitons deixar-los sencers, afegeix a la paella i deixa que es cuinin uns minuts.
Afegeix la crema de llet i cuina una estona mes
Afegeix els pèsols congelats i deixa que es guisen.
Barreja bé el conjunt perquè es barregin els diferents sabors
Afegeix una culleradeta de mostassa i rectifica de sal si és necessari
Escampa farigola seca, barreja i espera que acabi d'escalfarse bé abans de servir.
Notes
Aquest plat es pot acompanyar amb unes patates noissete, patata bullida, o arròs blanc etc ..
Es calcula un pit d'un pollastre de 2 quilos per persona. Es pot reemplaçar el pit de pollastre per filets de porc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.