Pollastre - Piccata
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 filets de pit de pollastre
- 80 g de formatge manxec (formatge dur espanyol)
- 4 ous
- 200 g de farina
- Oli per fregir
4 racions
Elaboració
Ratlla el formatge manxec.
Bat els ous en un bol i afegeix el manxec ratllat.
Talla els filets de pit de pollastre horitzontalment, de manera que quedin bastant prims. Si encara son massa gruixuts redueix a la meitat una altra vegada.
Salpebra lleugerament banda i banda.
Passa els filets per farina, i espolsa el excés de farina. A continuació, per la barreja d'ou i formatge, premen lleugerament cap avall.
Fregeix durant 4 minuts per cada canto, a foc mitjà fins que tinguin un bonic color daurat (l'oli no massa calent, la barreja d'ou i formatge es crema fàcilment!).
Aquesta picata l'hem servit amb amanida de patata -
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
722 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.