Pollastre - Piccata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 filets de pit de pollastre
  • 80 g de formatge manxec (formatge dur espanyol)
  • 4 ous
  • 200 g de farina
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

Ratlla el formatge manxec.
Bat els ous en un bol i afegeix el manxec ratllat.
Talla els filets de pit de pollastre horitzontalment, de manera que quedin bastant prims. Si encara son massa gruixuts redueix a la meitat una altra vegada.
Salpebra lleugerament banda i banda.
Passa els filets per farina, i espolsa el excés de farina. A continuació, per la barreja d'ou i formatge, premen lleugerament cap avall.
Fregeix durant 4 minuts per cada canto, a foc mitjà fins que tinguin un bonic color daurat (l'oli no massa calent, la barreja d'ou i formatge es crema fàcilment!).
Aquesta picata l'hem servit amb amanida de patata -


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Hola amics del Fòrum.
Tanco el " xiringuito " per vacances, em vaig a Espanya fins a primers de setembre, com em porto l'ordinador aniré passant de tant en tant alguna recepta, us desitjo a tots vosaltres que passeu també unes bones vacances, rebeu una forta abraçada d'en Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, desitjo que passis unes bones vacances, i ja ens retrobarem a la tornada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: