Pollastre a la Stroganoff

Ingredients

  • 600 g de pit de pollastre, tallat en cubs o tires
  • Oli o mantega
  • 2 culleradetes de pebre vermell
  • 1 culleradeta de sal
  • Pebre
  • 2 grans d'all, picats,
  • 1 ceba picada
  • 200 grams de pebrot vermell, tallat en tires primes
  • 2 cullerades de puré de tomàquet
  • 1 dl de vi negre o brou de carn
  • 1,5 dl de brou de carn
  • 1,8 dl de nata líquida
  • 75 g de cogombres en vinagre , tallat en tires primes
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Asseca la carn amb tovalloles de paper de cuina, fregeix a foc fort en petites porcions, salpebra i reserva.
En la mateixa paella ofegar l'all i la ceba
Sofregeix lleugerament el pebrot i el puré de tomàquet, afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet, el vi o brou i deixa bulli una mica
Afegeix la crema i porta a ebullició, afegeix el cogombre en vinagre i el pollastre, i deixa només que s'escalfi, rectifica de sal i pebre si és necessari i serveix immediatament.
Aquest plat es pot acompanyar amb pasta, arròs o mandonguilles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: