Pollastre a la Stroganoff
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 600 g de pit de pollastre, tallat en cubs o tires
- Oli o mantega
- 2 culleradetes de pebre vermell
- 1 culleradeta de sal
- Pebre
- 2 grans d'all, picats,
- 1 ceba picada
- 200 grams de pebrot vermell, tallat en tires primes
- 2 cullerades de puré de tomàquet
- 1 dl de vi negre o brou de carn
- 1,5 dl de brou de carn
- 1,8 dl de nata líquida
- 75 g de cogombres en vinagre , tallat en tires primes
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Asseca la carn amb tovalloles de paper de cuina, fregeix a foc fort en petites porcions, salpebra i reserva.
En la mateixa paella ofegar l'all i la ceba
Sofregeix lleugerament el pebrot i el puré de tomàquet, afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet, el vi o brou i deixa bulli una mica
Afegeix la crema i porta a ebullició, afegeix el cogombre en vinagre i el pollastre, i deixa només que s'escalfi, rectifica de sal i pebre si és necessari i serveix immediatament.
Aquest plat es pot acompanyar amb pasta, arròs o mandonguilles.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1029 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.