Pesto de nous i Llimona
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de nous
- 2 llimones orgànics
- 1,5 dl. Oli d'oliva
- 4 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 1 manat de julivert de fulla plana
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Prees calfa el forn a 200 graus.
Col•loca les nous a la plata del forn i rosteix-les fins que la pell comença a afluixar.
Posa els fruits secs en un drap, frega una contra l'altra durant un temps, fins que la pell es desprengui
Ratlla finament la pela de llimona.
Pica en un morter les nous i la closca de llimona, afegeix l’oli.
Barreja amb el formatge parmesà.
Pica finament el julivert i barreja al pesto moments abans de servir.
Assaona el pesto amb sal i pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1928 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.