Verduras picadas amb Hörnli i pa ratllat
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 500 g de carbassó verd i groc,
- 150 g de pastanagues tallades en cubs petits
- 2 cebes tendres finament picades, el verd a rodanxes
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 1 dl de vi blanc
- 3 cullerades de vinagre balsàmic
- ¾ de cullereta de sal,
- Una mica pebre
- Aigua salada, bullint
- 50 g de mantega
- 50 g de pa ratllat
4 racions
Elaboració
Deixa que l'oli s'escalfi en una paella.
Sofregeix les verdures uns 5 minuts, afegeix la farina i el puré de tomàquet i segueix sofregint a foc baix, uns instants mes.
Aboca el vi i el vinagre, porta a ebullició, redueix el foc, tapa i cuina a foc lent durant uns 40 minuts
Assaona al gust
Bull la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente, escorre i barreja amb la salsa.
Calenta la mantega en una paella, afegeix el pa ratllat, sofregeix a foc mitjà, i distribueix per sobre la pasta
Se serveix amb compota de poma
Notes
Carn picada amb macarrons, el gust de la infància! Ja sigui gran o petit, aquest plat és un dels preferits dels suïssos. Per tant, donem una versió d'aquest clàssic que és igual a l'original amb carn.
Els Hörnli són macarrons petits curvats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.