Coca de l'Alsàcia - Elsässer Flammkuchen
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de farina
- 2 cullerades d'oli
- 125 ml d'aigua
- Sal
- 200 g de crema fresca
- 200 g de cebas
- 100 g de cansalada
- Una mica de nata
6 racions
Elaboració
Amb la farina, oli, aigua, i sal prepara la massa per la coca.
Amassa bé, fins que la massa, no sigui enganxosa.
Talla la ceba a rodanxes fines, igualment Talla la cansalada a tires, primes i estretes.
Estira la massa molt fina, pinzella el fons amb crema fresca (barrejada amb una mica de crema de llet).
Distribueixi la ceba i la cansalada a la part superior.
Cou al forn prees calfat a una temperatura més aviat alta, d'uns 15 a 20 minuts, fins que la part inferior quedi cruixent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.