Coca de l'Alsàcia - Elsässer Flammkuchen

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 g de farina
  • 2 cullerades d'oli
  • 125 ml d'aigua
  • Sal
  • 200 g de crema fresca
  • 200 g de cebas
  • 100 g de cansalada
  • Una mica de nata

6 racions

Elaboració

Amb la farina, oli, aigua, i sal prepara la massa per la coca.
Amassa bé, fins que la massa, no sigui enganxosa.
Talla la ceba a rodanxes fines, igualment Talla la cansalada a tires, primes i estretes.
Estira la massa molt fina, pinzella el fons amb crema fresca (barrejada amb una mica de crema de llet).
Distribueixi la ceba i la cansalada a la part superior.
Cou al forn prees calfat a una temperatura més aviat alta, d'uns 15 a 20 minuts, fins que la part inferior quedi cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: