Quiche de carbassa
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a la massa:
- 100 g de mantega
- 200g de farina
- 5 cullerades de llet
- 1 culleradeta de sal
Per al farciment:
- 120g de formatge Emmental
- 250 g de crema de llet
- 3 ous 400g de carbassa ratllada
- 100 g de cansalada en daus
- 2 cebes
- Sal, pebre i nou moscada
4 racions
Elaboració
Barreja tots els ingredients per fer la massa a i deixar reposar durant una hora a la nevera.
Sofregeix la cansalada i la ceba en l'oli.
Barreja la carbassa ratllada amb la crema de llet, els ous, el bacó, la ceba i el formatge.
Estira la massa per una forma circular i distribueix la barreja en la forma coberta amb la massa.
Cou al forn a 160 graus durant uns 45 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.