Ramekin de pa i formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mantega per a la safata
- 300-400 g de pa blanc, a llesques
- 30 g de mantega fosa
- 300g de formatge Vacherin, a rodanxes
- 0,5 dl de vi blanc sec
- 3 ous batuts,
- 1 dl de crema
- 2 dl de llet
- 1 culleradeta de sal
- Pebres
4 racions
Elaboració
Col • loca les llesques de pa en una safata per enfornar, unta pinzella amb la mantega fosa el pa i torra al grill o a molt alta temperatura en el forn.
Greixa amb mantega el ramekin per al forn, col•loca alternativament pa i llesques de formatge com en la fotografia i rega el conjunt amb el vi blanc
Barreja els 3 ous, la crema i la llet, assaona amb sal i pebre i abocar sobre el pa i el formatge.
Col•loca el ramekin al mig del forn prees calfat a 200 graus i cou uns 20 minuts o fins que es dauri
Porta el ramequin a la taula i serveix.
Per al Ramekin de pa i formatge es poden utilitzar altres formatges de bona fusió.
Notes
El ramekín o ramequín és un recipient de vores altes i rectes, usat generalment per coure diverses receptes. Les receptes poden ser dolces o salades
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.