Mousse de Iogurt i Pera
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2,5 dl QimiQ (Es pot substituir per 2 decilitres i mig de nata, més 6 fulles de gelatina)
- De 50 a 75 g de sucre
- ½ llimona, (ratlladura i suc)
- 150 g de iogurt natural
- 2 peres madures, nates i pelades
- 1 cullerada de licor Williams, o al gust
- 1,5 dl de crema, batuda
Decoració:
- Unes rodanxes de pera
- 1-2 cullerades de festucs picats
4 racions
Elaboració
Dissol el sucre amb la crema QimiQ fins que quedi suau.
Barreja a la crema, la ratlladura de llimona, el suc i el iogurt.
Ratlla les peres, barreja amb la preparació anterior.
Refrigera fins que la bora endureixi una mica.
Barreja bé la crema de iogurt i la de pera, afegeix al gust, el licor (Williams) de pera i barreja suau ment amb la crema batuda.
Amb aquesta barreja omple els gots o copes de postres i tapats deixa que endureixin d'1 a 2 hores.
Adorna amb les rodanxes de pera i el festucs abans de servir i serveix amb galetes de mantega o de canyella.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.