Rap Saltimbocca
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Adob:
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 gra d'all, picat,
- 6 fulles de sàlvia, finament picades
- Pebre del molí
- 24 medallons de rap (cada un al voltant d'1 cm de gruix, 600 g aprox.).
- Culleradeta de sal
- Una mica de pebre molt.
- 6 Talls de pernil Serrano, transversalment en quatre parts
- 12 fulles de sàlvia, reduïdes a la meitat longitudinalment
Salsa:
- 100 grams de Pinyons
- Oli d'oliva per fregir
- 1 Culleradeta de sal i una mica de pebre del molí
- 1 dl de Marsala o moscatell
- 1 dl de brou de verdures
4 racions
Elaboració
Adob:
Barreja bé tots els ingredients fins i incloent el pebre, pinzella els talls de rap amb l’adob, reserva a la nevera tapat, aproximadament 1 hora.
Elimina l’adob dels talls de peix, salpebre els medallons i embolica amb el pernil i la sàlvia, i assegura'ls amb un escuradents.
Salsa:
Preescalfa el forn a 60 graus, escalfa la safata i els plats.
Torre els pinyons en una paella de tefló, sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat, retira del foc i reserva
Deixa calenta l'oli a la mateixa paella, fregeix per parts els medallons per cada costat prop de 30 segons, tingues en comte de fregir primerament la cara que té la sàlvia, treu del foc, assaona i reserva a la calor
Elimina la resta d’oli amb paper absorbent de cuina, afegeix a la mateixa paella el vi Marsala o Moscatell par dissoldre el fons que ha quedat de fregir el peix, i deixa coure uns instants, afegeix la meitat dels pinyons reservats i el brou de verdures, deixa coure uns instants a foc baix, uns dos minuts, reparteix la salsa en els plats preescalfats i a sobre els medallons saltimbocca, adorna amb la resta de pinyons i serveix de seguida
Aquest plat combina molt bé amb un Risotto al safrà
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1077 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.