Saltimbocca
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 filets de vedella de 70 gr. cadascun ben fins,
- 8 talls fins de pernil serrà,
- 8 fulles de sàlvia,
- 2 dl. de salsa espanyola o de brou concentrat de carn, espessit amb una mica de maizena,
- 8 làmines de formatge Mozzarella,
- espinacs frescos,
- sal i pebre al gust.
- Una mica de vi blanc,
- Oli d'oliva
- i farina.
4 racions
Elaboració
Posem els escalopins de vedella entre dos plàstics de film de cuina i els aixafem amb el corró perquè quedin encara més fins.
Els pots demanar que te'ls tallin a la carnisseria.
S'assaonen amb sal i pebre, i es posa sobre cada filet un full de sàlvia.
Es cobreix cada escalopa amb un tall de pernil fixant amb un escuradents i s'arrebossen lleugerament en farina. S'escalfa una mica d'oli d'oliva verge en una paella i posem els saltimboca deixant que coguin a foc viu fins que daurin pels dos costats. afegir una mica de vi blanc i la salsa espanyola o el concentrat de carn, se li col · loca un trosset de formatge mozzarella sobre de cada escalopín i es deixa fondre .
Quan tot estigui llest es serveix en un llit d'espinacs saltats amb oli d'oliva, sal, pebre i all i acompanyat d'unes patates
Notes
Si la salsa ens sembla forta la podem suavitzar amb una mica de mantega.
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1427 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.