Cake d’amaretti amb guindes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 1 llauna de cake de 25 cm de longitud, en sortiran prop de 20 peces
- 80 g de galetes “amaretti“ toves
- 150 g de Guindes de pot
- 200 g de mantega, estovada
- 120 g de sucre
- ¼ de culleradeta d’extracte d'ametlles amargues
- 1 mica de sal
- 3 ous
- 50 g d'ametlles pelades i moltes
- 200 g de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- 3 culleradetas de sucre en pols
5 racions
Elaboració
Pre escalfa el forn a 180 graus.
Folre el motlle amb paper d'enfornar.
Talla els “amaretti" en daus.
Escórre bé les cireres en un colador.
Barreja la mantega, el sucre, l'extracte d'ametlles amb un batedor, durant uns minuts fins a obtenir una massa brillant.
Afegeix els ous un per un.
Barreja les ametlles, la farina i el llevat en pols i afegeix a la barreja de farina, 50 g de “Amaretti” i barreja bé
Aboca la pasta en el motlle de cake preparat.
Barreja 1 culleradeta de sucre en pols amb la resta de “amaretti” i reparteix amb les cireres al damunt del pastís.
Cou el pastís al mig del forn uns 45 a 55 minuts.
Per saber si esta fet, fes la prova amb l’agulla
Deixa reposar el cake en la forma, durant 10 minuts, a continuació, retira de la forma i deixa refredar sobre una reixeta.
Per servir el pastis, empolvora amb el sucre en pols restant.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.