Canelons al Formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 100 grams de formatge gruyere ratllat.
- 150 grams de pèsols.
- 80 grams de llengua cuita picada.
- 20 grams de farina.
- 200 grams de llet descremada.
- 1 ou.
- 1 ceba petita picada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola ofega la ceba, i quan estigui tova, afegeix la llengua i els pèsols i deixa daurar durant 10 minuts.
Afegeix la farina, la llet, i l'ou.
Salpebra al gust.
Retira la cassola del foc, incorporar el formatge i barrejar bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba, empolvora amb formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.