Pollastre amb crosta de coco

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega fosa
  • 2 grans d'all picats,
  • 1 culleradeta i mitja de sal
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 culleradeta de comí en pols
  • ½ culleradeta de pebre de caiena
  • 4 cuixes de pollastre tallades per la meitat,
  • 1 Paquet de coco ratllat o laminat (aproximadament 80 g).

4 racions

Elaboració

Barreja la mantega i tots els ingredients i assaona amb sal.
Pinzella les peces de pollastre i seguidament les passes pel preparat de coco, solament per un cantó, pressiona bé perquè quedi ben adherit.
Col•loca, les peses de pollastre, sobre una safata folrada de paper per enfornar i cou al centre del forn pre escalfat a 180 graus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: