Risotto a la Llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 g d'arròs per risotto
- Sal
- 3 dl de crema
- 1 llimona
- 3 ous frescos
- 1,5 litres de brou de verdures
- 75 g de formatge parmesà
- Una branqueta d'alfàbrega
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina l’arròs 15-18 minuts fins que estigui al dente en aigua amb sal i deixa escorre.
Bat la meitat de la crema fins que sigui ben esponjosa.
Ratlla finament la pell de llimona i prémer la fruita.
Barreja en una cassola, els ous, la crema restant, el brou, el formatge parmesà, la ratlladura de llimona i el suc espremut.
Afegeix l'arròs.
Escalfa suaument, remenant constantment, fins que el líquid comenci a espessir lleugerament.
Retira la paella del foc.
Separa les fulles de les tiges de l'alfàbrega
Refina l'arròs amb la crema batuda i l'alfàbrega, assaona amb sal i pebre al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.