Risotto al Romani i Llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llimona orgànica
- 1 cullerada d'oli
- 50 grams de formatge parmesà
- 300 grams d’arròs per risotto
- 3 branquetes de romaní
- 2 culleradetes de sal
- 1 litre i 3 dl. de brou
- 2 dl de vi blanc
- 1 culleradeta de pebre a la llimona
- 1 culleradeta de sucre de canya (morè)
- 2 cebes
4 racions
Elaboració
En una cassola bull en el brou les branquetes de romaní, retira del foc i deixar reposar durant 10 minuts. A continuació, passa a través d'un tamís per filtrar el romaní del brou.
Pela la ceba i pica finament. Renta la llimona orgànica i ratlla la escorça amb un ratllador fi. Després prem la llimona i reserva el suc.
Sofregeix en una paella, la ceba amb l'arròs fins que la ceba agafi una mica de color. A continuació afegeix, el sucre, el suc i la escorça de llimona i una mica del brou de romaní i vi blanc. Cuina a foc lent durant uns 20 minuts (o fins que estigui al dente), aboca una mica de brou una vegada i una altra, sense deixar de remenar. Quan l'arròs hagi absorbit tot el brou i estigui al punt, assaona amb sal i pebre.
Finalment, ratlla el formatge parmesà amb un ratllador i barreja en el risotto.
Deixa reposar uns 8 minuts i serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.