Rigatoni amb Pesto de Llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sal
- 500 g de Rigatoni
- 1 carabassó
- 1 Una llimona Biològica
- 1 manat de julivert
- 1 manat d'alfàbrega
- 2 grans d'all
- pebre al gust
- 2 cullerades d'oli de nou
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 50 g de pinyons
4 racions
Elaboració
Cou els rigatoni en aigua amb sal segons les instruccions del paquet fins que estiguin al dente. Renta el carabassó, tallat els extrems i talla el carabassó a tires fines. Renta i ratlla la pela de llimona i esprem el suc de mitja llimona.
Per la salsa de pesto renta les herbes, agita en un drap de cuina per a sacar-les i arrenca les fulles de les tiges. Tritura amb la batedora de mà el julivert i l'alfàbrega. Afegeix el pebre, la sal, l’oli, el suc i la ratlladura de llimona i barrejar de nou.
Torre els pinyons, en una paella sense greix, fins que tinguin un bonic color daurat, barreja els rigatoni amb el carabassó, el pesto i els pinyons, afegeix el formatge parmesà ratllat i serveix de seguida
Notes
El rigatoni és un tipus de pasta en forma de tub amb estries en la seva superfície exterior. La intenció d'aquestes rugositats és la de poder oferir major superfície d'adherència a salses i acompanyaments líquids d'alguns plats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1168 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.