Tires de Polenta amb Rossinyols
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Polenta:
- 1 litre d'aigua i llet (meitat aigua/meitat llet).
- 1 cub de brou de verdures.
- 225 g de farina fina de blat de moro.
- 4 cullerades de formatge Sbrinz molt.
- Mantega clarificada.
Rossinyols:
- 250 g de rossinyols, nets, i tallats petits
- Mantega clarificada
- 250 g de bròquil, tallat a rodanxes
- 1 escalunya picada
- 2 dl de brou de verdures
- 1,8 dl de crema
- 1 cullerada de julivert picat i 1 de farigola
- Sal i pebre
Emplatat:
- Julivert per adornar
4 racions
Elaboració
Polenta:
Bull l’aigua i la llet amb el dau de brou de verdures i el brou
Aboca a poc a poc i sense deixar de remenar, la farina de blat de moro.
Cuina 10 minuts, remenant de tant en tant fins a obtenir una pasta espessa.
Un cop la polenta cuita, afegeix el formatge molt i barreja bé el conjunt.
Col•loca la polenta en una plata prèviament mullada en aigua freda, aplana fins a obtenir un gruix d'aproximadament d'1 centímetre i ½ d’altura i deixa refredar.
Un cop freda, talla la polenta a tires de 9 × 3 cm.
Fregeix les tires de polenta en la mantega clarificada, per tots els cantons, al voltat de 5 a 6 minuts.
Rossinyols:
Salta els bolets durant uns 3 a 4 minuts en mantega clarificada, afegeix el bròquil i l'escalunya i segueix saltejant uns 3 minuts més, desglaça amb el brou i la crema, i cuina a foc lent de 8 a 10 minuts més.
Afegeix les herbes i assaona al gust.
Emplatat:
Col•loca en plats calents, els palets de polenta i els rossinyols, adorna amb el julivert picat i serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.