Cuixes de Pollastre a la Italiana
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 2 branques de romaní
- 2 cuixes de pollastre de 200 g cada una
- Sal i pebre
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Sucre
- Pasta de tomàquet 2 culleradetes
- 1 llauna de tomàquets (aproximadament 400 g)
- De 2 a 2 dl i mig de brou de pollastre
- 100 g de tàperes
- 3 tiges d’alfàbrega
4 racions
Elaboració
Talla a la meitat les cebes i les meitats talla en tires.
Pica l'all.
D'1 branqueta de romaní, retira i pica les agulles ben fines.
Barreja la meitat de l'all amb el romaní picat.
Afluixa lleugerament la pell de les cuixes de pollastre amb els dits i empeny la barreja de romaní a sota.
Salpebre les cuixes de pollastre. Col·loca i sofregeix en una safata de forn amb dues cullerades d’oli, al voltant de 4 minuts i reserva.
A la mateixa safata agrega la ceba, l’all i l'altra branca de romaní i cou a foc moderat durant 3 minuts. Barreja un pessic de sucre amb l’extracte de tomàquet i cuina breument, afegeix el tomàquet i 2 dl de brou i porta a ebullició
Afegeix les cuixes de pollastre, col·loca la safata al forn, al prestatge mitja, escalfat a 200 graus, i cou de 40 a 45 minuts.
Abans de finalitza la cocció, eventualment cobreix les cuixes de pollastre, amb un folio d’alumini, i si fos necessari, afegeix una mica més de brou.
Treu la safata del forn, afegeix les tàperes i condimenta la salsa de tomàquet, si cal.
Decora amb unes fulles d'alfàbrega, rega amb un rajolí d’oli i serveix calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.