Cuixes de Pollastre a la Italiana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • 2 branques de romaní
  • 2 cuixes de pollastre de 200 g cada una
  • Sal i pebre
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Sucre
  • Pasta de tomàquet 2 culleradetes
  • 1 llauna de tomàquets (aproximadament 400 g)
  • De 2 a 2 dl i mig de brou de pollastre
  • 100 g de tàperes
  • 3 tiges d’alfàbrega

4 racions

Elaboració

Talla a la meitat les cebes i les meitats talla en tires.
Pica l'all.
D'1 branqueta de romaní, retira i pica les agulles ben fines.
Barreja la meitat de l'all amb el romaní picat.
Afluixa lleugerament la pell de les cuixes de pollastre amb els dits i empeny la barreja de romaní a sota.
Salpebre les cuixes de pollastre. Col·loca i sofregeix en una safata de forn amb dues cullerades d’oli, al voltant de 4 minuts i reserva.
A la mateixa safata agrega la ceba, l’all i l'altra branca de romaní i cou a foc moderat durant 3 minuts. Barreja un pessic de sucre amb l’extracte de tomàquet i cuina breument, afegeix el tomàquet i 2 dl de brou i porta a ebullició
Afegeix les cuixes de pollastre, col·loca la safata al forn, al prestatge mitja, escalfat a 200 graus, i cou de 40 a 45 minuts.
Abans de finalitza la cocció, eventualment cobreix les cuixes de pollastre, amb un folio d’alumini, i si fos necessari, afegeix una mica més de brou.
Treu la safata del forn, afegeix les tàperes i condimenta la salsa de tomàquet, si cal.
Decora amb unes fulles d'alfàbrega, rega amb un rajolí d’oli i serveix calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: