Ous enfonsats en nius d'espinacs
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de patates (bullides i pelades)
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de margarina
- 675 g d'espinacs (congelats)
- 250 ml de crema
- Sal grossa
- Pebre
- Nou moscada (ratllada al moment)
- 4 ous grans
- 100 g de formatge Edamer o Emmental
4 racions
Elaboració
Pela l’all i les escalunyes i talla a daus.
Fregeix en la margarina fins que la ceba es torni transparent, afegeix els espinacs i cou a foc i coberts fins que es descongelin els espinacs.
A continuació, agrega aproximadament 2/3 parts de la crema i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada, segueix la cocció aproximadament 3 minuts més.
Talla les patates a rodanxes i posa-les en una safata de forn greixada.
Col·loca els espinacs de manera uniforme sobre les patates. Utilitza una cullera per pressionar i fer quatre pous en els espinacs i a cada pou col·loca un ou cru
Mulla amb la resta de la crema els espinacs i empolvora tota la superfície amb el formatge ratllat, procurant que els rovells dels ous es vegin
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus i cou durant uns 30 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.