Ous enfonsats en nius d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de patates (bullides i pelades)
  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de margarina
  • 675 g d'espinacs (congelats)
  • 250 ml de crema
  • Sal grossa
  • Pebre
  • Nou moscada (ratllada al moment)
  • 4 ous grans
  • 100 g de formatge Edamer o Emmental

4 racions

Elaboració

Pela l’all i les escalunyes i talla a daus.
Fregeix en la margarina fins que la ceba es torni transparent, afegeix els espinacs i cou a foc i coberts fins que es descongelin els espinacs.
A continuació, agrega aproximadament 2/3 parts de la crema i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada, segueix la cocció aproximadament 3 minuts més.
Talla les patates a rodanxes i posa-les en una safata de forn greixada.
Col·loca els espinacs de manera uniforme sobre les patates. Utilitza una cullera per pressionar i fer quatre pous en els espinacs i a cada pou col·loca un ou cru
Mulla amb la resta de la crema els espinacs i empolvora tota la superfície amb el formatge ratllat, procurant que els rovells dels ous es vegin
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus i cou durant uns 30 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1865 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Bon dia amics i amigues:
Ja he tornat del meu viatge per terres catalanes, a partir d'ara, torno a enriquir el nostre fòrum amb noves receptes del dia.
En aquest viatge he tingut la ocasió de trobar-me amb el nostre amic Quim del fòrum, hem conversat i comentat de tot una mica, jo crec que seria molt interessant fer una trobada, per conèixer-nos personalment.
Animeu-vos, jo m'apunto a qualsevol data !!
Amb una forta abraçada.
Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, celebro que hagis arribat a casa teva. A la questió e fer una trobada amb la gent de receptes.cat, ja saps que fo també m'hi apunto. El que passa, és que la gent té molta feina i no sé si s'hi apuntarien a un acte d'aquestes caracteritiques. Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: