Pollastre al Curri amb Coco
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de pits de pollastre
- Salsa de soja
- Oli
- 1 culleradeta de llavors de coriandre
- 1 culleradeta de comí
- 2 cullerades de curri
- 1 Pessic de clau d'olor mòlt
- ½ culleradeta de nou moscada
- 1 culleradeta d'arrel del gingebre
- Llet de coco
- 1 culleradeta de mel
4 racions
Elaboració
Talla els pits de pollastre a tires petites, marina amb la salsa de soja i una mica d’oli i la barreja d’espècies següents.
Fregeix en una paella sense greix, fins que comenci a fer olor, les llavors de coriandre i les llavors de comí.
Pica les llavors en un morter, barreja amb dues cullerades de curri, un pessic de clau en pols, ½ culleradeta de nou moscada, gingebre ratllat i una culleradeta de mel, deixa marinar les tires de pits de pollastre durant la nit.
Ara afegeix a la paella la part superior de la llet de coco que s'hagi espessit, fregeix, agrega la carn i salta, finalment barreja amb la resta de la llet de coco, i mantén calent.
Serveix aquest plat amb arròs i vegetals d'Àsia i una amanida, lollo o amanida verda amb unes pastanagues ratllades, raves, tomàquets i un mig ou
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1081 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.