Pollastre al Curri amb Coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de pits de pollastre
  • Salsa de soja
  • Oli
  • 1 culleradeta de llavors de coriandre
  • 1 culleradeta de comí
  • 2 cullerades de curri
  • 1 Pessic de clau d'olor mòlt
  • ½ culleradeta de nou moscada
  • 1 culleradeta d'arrel del gingebre
  • Llet de coco
  • 1 culleradeta de mel

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre a tires petites, marina amb la salsa de soja i una mica d’oli i la barreja d’espècies següents.
Fregeix en una paella sense greix, fins que comenci a fer olor, les llavors de coriandre i les llavors de comí.
Pica les llavors en un morter, barreja amb dues cullerades de curri, un pessic de clau en pols, ½ culleradeta de nou moscada, gingebre ratllat i una culleradeta de mel, deixa marinar les tires de pits de pollastre durant la nit.
Ara afegeix a la paella la part superior de la llet de coco que s'hagi espessit, fregeix, agrega la carn i salta, finalment barreja amb la resta de la llet de coco, i mantén calent.
Serveix aquest plat amb arròs i vegetals d'Àsia i una amanida, lollo o amanida verda amb unes pastanagues ratllades, raves, tomàquets i un mig ou


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: