Fetges de pollastre al vi de Madeira
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de fetge de pollastre
- 30 g de mantega
- 1 cullerada d'oli
- 3 escalunyes (tallades a petits cubs)
- 125 ml de Madeira
- 125 ml de brou clar
- Pebre vermell
- Sal i pebre
- 2 cullerades de cireres en conserva
- 1 llauna petita de pinya (en daus)
- 2 cullerades de julivert picat
- 125 ml de nata
- Una mica de Maizena
4 racions
Elaboració
Esbandeix els fetges de pollastre amb aigua freda, treu els tendons i asseca amb paper de cuina.
Talla en cubs grossos i assaona amb sal.
Escalfa en una paella a foc lent, la mantega i l’oli, fregeix lleugerament els fetges en ella, retira i reserva en un lloc calen.
A la mateixa paella fregeix les escalunyes, desglaça amb vi de Madeira i agrega el brou, afegeix els fetges reservats, les cireres i la pinya, i deixa coure uns 10 minuts a foc suau.
Passats els 10 minuts afegeix la crema, condimenta al gust amb sal, pebre i pebre vermell.
Eventualment pots espessir la salsa amb una mica de Maizena dissolta en aigua freda, col·loca el conjunt en una font de servir preescalfada i espolsa pel damunt el julivert picat ben fi, serveix tot seguit acompanyat d’arròs o fideus
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1436 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.