Fetges de pollastre al vi de Madeira

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de fetge de pollastre
  • 30 g de mantega
  • 1 cullerada d'oli
  • 3 escalunyes (tallades a petits cubs)
  • 125 ml de Madeira
  • 125 ml de brou clar
  • Pebre vermell
  • Sal i pebre
  • 2 cullerades de cireres en conserva
  • 1 llauna petita de pinya (en daus)
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 125 ml de nata
  • Una mica de Maizena

4 racions

Elaboració

Esbandeix els fetges de pollastre amb aigua freda, treu els tendons i asseca amb paper de cuina.
Talla en cubs grossos i assaona amb sal.
Escalfa en una paella a foc lent, la mantega i l’oli, fregeix lleugerament els fetges en ella, retira i reserva en un lloc calen.
A la mateixa paella fregeix les escalunyes, desglaça amb vi de Madeira i agrega el brou, afegeix els fetges reservats, les cireres i la pinya, i deixa coure uns 10 minuts a foc suau.
Passats els 10 minuts afegeix la crema, condimenta al gust amb sal, pebre i pebre vermell.
Eventualment pots espessir la salsa amb una mica de Maizena dissolta en aigua freda, col·loca el conjunt en una font de servir preescalfada i espolsa pel damunt el julivert picat ben fi, serveix tot seguit acompanyat d’arròs o fideus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1436 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: