Risotto de col vermella
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 30 g de mantega
- 200 g d’arròs per risotto
- Sal
- 120 ml de vi blanc
- 1 litre de brou de pollastre
- Col vermella cuita, al gust
- 1 remet de ruca
- 4 cullerades de crema muntada
- 20 g de parmesà
4 racions
Elaboració
Renta l'arròs i escorre.
Pela les escalunyes i pica finament.
Fon la mantega en una cassola i deixa coure les escalunyes fins que es tornin vidrioses.
Afegeix l'arròs i salta fins que quedi impregnat amb la mantega.
Condimenta l'arròs amb una mica de sal i desglaça amb el vi blanc.
Baixa el foc i deixa reduir el vi, a continuació, aboca a poc a poc el brou de verdures, de manera que no n'afegeixis més, fins que no absorbeixi l'anterior
Cuina l’arròs a foc suau durant uns 15 minuts, remenant sovint.
Mentrestant, posa la col en un colador, escorre i esprem.
Neteja, renta i talla a tires amples la ruca.
Un cop l’arròs cuit, afegeix la col vermella i la ruca.
Assaona el risotto, si és necessari, i barreja amb la crema batuda, a continuació serveix de seguida en plats fondos.
Abans de servir ratlla el formatge parmesà ben fi i espolsa sobre el risotto de col vermella.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.