Risotto de col vermella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 30 g de mantega
  • 200 g d’arròs per risotto
  • Sal
  • 120 ml de vi blanc
  • 1 litre de brou de pollastre
  • Col vermella cuita, al gust
  • 1 remet de ruca
  • 4 cullerades de crema muntada
  • 20 g de parmesà

4 racions

Elaboració

Renta l'arròs i escorre.
Pela les escalunyes i pica finament.
Fon la mantega en una cassola i deixa coure les escalunyes fins que es tornin vidrioses.
Afegeix l'arròs i salta fins que quedi impregnat amb la mantega.
Condimenta l'arròs amb una mica de sal i desglaça amb el vi blanc.
Baixa el foc i deixa reduir el vi, a continuació, aboca a poc a poc el brou de verdures, de manera que no n'afegeixis més, fins que no absorbeixi l'anterior
Cuina l’arròs a foc suau durant uns 15 minuts, remenant sovint.
Mentrestant, posa la col en un colador, escorre i esprem.
Neteja, renta i talla a tires amples la ruca.
Un cop l’arròs cuit, afegeix la col vermella i la ruca.
Assaona el risotto, si és necessari, i barreja amb la crema batuda, a continuació serveix de seguida en plats fondos.
Abans de servir ratlla el formatge parmesà ben fi i espolsa sobre el risotto de col vermella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: