Pollastre al curri amb coco

Ingredients

  • 800 g de pits de pollastre
  • Salsa de soja
  • Oli
  • 1 culleradeta de llavors de coriandre
  • 1 culleradeta de comí
  • 2 cullerades de curri
  • 1 Pessic de clau d'olor mòlt
  • ½ culleradeta de nou moscada
  • 1 culleradeta d'arrel del gingebre
  • Llet de coco
  • 1 culleradeta de mel

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre a tires petites, marina amb salsa de soja i una mica d’oli.
Fregeix en una paella sense greix fins que comenci a fer olor les llavors de coriandre i les llavors de comí.
Pica les llavors en un morter, barreja amb dues cullerades de curri, un pessic de clau en pols, ½ culleradeta de nou moscada, gingebre ratllat i una culleradeta de mel, deixa marinar els pits de pollastre tallats a tires durant la nit.
Ara només la part superior de la llet de coco s'hagi espessit afegir a la paella, fregir amb curri, afegir la carn fins al final a prop de la resta de la llet, mantenir calent, plat amb arròs i vegetals d'Àsia.
Finalment, però no menys important, amb una amanida lollo (o amanida verda).
Servir amb les pastanagues ratllades, raves, tomàquets i un mig ou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: