Pollastre al curri amb coco
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de pits de pollastre
- Salsa de soja
- Oli
- 1 culleradeta de llavors de coriandre
- 1 culleradeta de comí
- 2 cullerades de curri
- 1 Pessic de clau d'olor mòlt
- ½ culleradeta de nou moscada
- 1 culleradeta d'arrel del gingebre
- Llet de coco
- 1 culleradeta de mel
4 racions
Elaboració
Talla els pits de pollastre a tires petites, marina amb salsa de soja i una mica d’oli.
Fregeix en una paella sense greix fins que comenci a fer olor les llavors de coriandre i les llavors de comí.
Pica les llavors en un morter, barreja amb dues cullerades de curri, un pessic de clau en pols, ½ culleradeta de nou moscada, gingebre ratllat i una culleradeta de mel, deixa marinar els pits de pollastre tallats a tires durant la nit.
Ara només la part superior de la llet de coco s'hagi espessit afegir a la paella, fregir amb curri, afegir la carn fins al final a prop de la resta de la llet, mantenir calent, plat amb arròs i vegetals d'Àsia.
Finalment, però no menys important, amb una amanida lollo (o amanida verda).
Servir amb les pastanagues ratllades, raves, tomàquets i un mig ou.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.