Champignon-Geflügel-Auflauf

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g Hähnchenbrustfilet
  • Etwas Salz
  • Etwas Pfeffer
  • Etwas Ingwerpulver
  • 500 g Champignons
  • 8 Stk. Schalotten
  • 4 dl Milch, fettarm
  • 1 EL heller Saucenbinder
  • 5 EL Petersilie, gehackt
  • 500 g Spätzle, gegart
  • 4 EL geriebener Käse

2 racions

Elaboració

Hähnchenbrustfilet in Streifen schneiden, in einer beschichteten Pfanne fettfrei anbraten; mit Salz, Pfeffer und Ingwer würzen und herausnehmen.
Champignons vierteln.
Schalotten würfeln und beides in der gleichen Pfanne
andünsten.
Milch angießen.
Saucenbinder unter Rühren einstreuen und aufkochen lassen.
Petersilie einrühren und mit Salz und Pfeffer pikant abschmecken.
Champignongemüse mit Hähnchenstreifen und Spätzle in eine Auflaufform geben; mit Käse bestreuen und im vorgeheizten Backofen bei 200 Grad (Gas: Stufe 3) ca. 20 Minuten backen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: