Crema de suc de poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Deixar refredar unes 4 hores
  • ½ litre de suc de poma
  • 75 grams de sucre
  • La closca de ½ llimona
  • 1 cullerada i ½ de fècula de blat de moro
  • 2 ous
  • 1 dl de crema, batuda
  • Mitges llunes de poma per adornar

4 racions

Elaboració

Bat en un cassó, amb un batedor tots els ingredients, fins i incloent els ous.
Porta a ebullició, remenant constantment o fins que espessa. Aboca la crema immediatament a través d'un tamís en un recipient, deixa refredar, remenant sovint.
Conserva a la nevera com a mínim 4 hores.
Al moment de servir, incorpora la crema batuda en moviments envoltants.
Aboca la preparació en les copes o bols, i adorna amb els trossos de poma i pell de llimona picada ben fina.

Notes

Pots substituí la ratlladura de llimona per ratlladura de taronja.
Al moment de portar a ebullició pots incloure, sucre de vainilla o 1 culleradeta de canyella o gingebre.
Abans d'afegir la crema de llet batuda, pots incloure 150 grams de quark a la crema.
Pots aromatitzar la crema amb una o dues cullerades d’aiguardent de pomes.
Pots també adornar les copes o bols amb avellanes o nous torrades trossejades.
Altra opció, pots posar la crema acabada en la màquina de fer gelat i servi com un semifred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: