Crema de suc de poma
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deixar refredar unes 4 hores
- ½ litre de suc de poma
- 75 grams de sucre
- La closca de ½ llimona
- 1 cullerada i ½ de fècula de blat de moro
- 2 ous
- 1 dl de crema, batuda
- Mitges llunes de poma per adornar
4 racions
Elaboració
Bat en un cassó, amb un batedor tots els ingredients, fins i incloent els ous.
Porta a ebullició, remenant constantment o fins que espessa. Aboca la crema immediatament a través d'un tamís en un recipient, deixa refredar, remenant sovint.
Conserva a la nevera com a mínim 4 hores.
Al moment de servir, incorpora la crema batuda en moviments envoltants.
Aboca la preparació en les copes o bols, i adorna amb els trossos de poma i pell de llimona picada ben fina.
Notes
Pots substituí la ratlladura de llimona per ratlladura de taronja.
Al moment de portar a ebullició pots incloure, sucre de vainilla o 1 culleradeta de canyella o gingebre.
Abans d'afegir la crema de llet batuda, pots incloure 150 grams de quark a la crema.
Pots aromatitzar la crema amb una o dues cullerades d’aiguardent de pomes.
Pots també adornar les copes o bols amb avellanes o nous torrades trossejades.
Altra opció, pots posar la crema acabada en la màquina de fer gelat i servi com un semifred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1118 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.