Poulet-Gratin

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Poulet-Gratin
  • 1 Gratinform von 2 l Inhalt
  • Butter für die Form
  • 500 g Pouletbrüstchen, in 2,5 cm grosse Würfel geschnitten
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Paprika
  • Pfeffer aus der Mühle
  • 800 g Gschwellti, geschält, an der Röstiraffel geraffelt

Guss:

  • 1,5 dl Rahm
  • 1,5 dl Milch
  • 2 Eier
  • ½ TL Salz
  • 2 EL fein gehackter Rosmarin
  • 1 Knoblauchzehe, gepresst
  • Pfeffer aus der Mühle
  • Rosmarin zum Garnieren

4 racions

Elaboració

Poulet würzen. Lagenweise mit den Gschwellti in die ausgebutterte Form füllen.
Guss:
Alle Zutaten verrühren, darübergiessen. In der Mitte des auf 200 °C vorgeheizten Ofens 30-40 Minuten gratinieren, garnieren.
Dazu passt gedämpftes Gemüse oder ein gemischter Salat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: