Curri vermell tailandès amb pollastre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 dl de llet de coco
  • 3 dl de brou vegetal
  • 4 cullerades de pasta de curri vermell
  • 3 pits de pollastre
  • 300 grams de porros
  • 2 cm de gingebre
  • 200 grams de tirabecs/pèsols caputxins
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 culleradeta de sucre de canya

4 racions

Elaboració

Per fer la salsa bull la llet de coco, el brou i el curri.
Talla els pits de pollastre a la meitat al llarg i cada meitat talla transversalment en tires fines.
Talla els porros en anelles.
Ratlla el gingebre.
Agrega a la salsa el pollastre, el porro, el gingebre, i els tirabecs.
Cou a foc mitjà durant uns 8 minuts, o fins que el pollastre estigui cuit.
Condimenta amb la salsa de soja i el sucre de canya.
Posa en plats de sopa i serveix amb arròs i grills de llima.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: