Pesto de tomàquets secs amb herbes aromàticas
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Don per 2 flascons de vidre
- 2 branquetes de farigola
- ¼ de ram, d’alfàbrega
- 360 grams de tomàquets secs en oli, escorreguts
- 2 culleradetes d’oelek sambal
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de pinyons
2 racions
Elaboració
Treu les fulles de la farigola i alfàbrega de les branques.
Tritura tot amb la resta d'ingredients fins a obtenir una pasta ben fina.
Aboca la barreja en flascons ben esbandits i calents
Cobreix al gust amb una mica d'oli dels tomàquets secs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2218 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.