Nyoquis rodons de pa i formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 cullerades de mantega
  • 750 grams de pa del dia anterior
  • 80 grams de formatge Gruyère ratllat
  • 2 ous
  • 1 manat de julivert
  • Sal
  • Nou moscada
  • 3 cullerades d’oli de colza (que aguanta bé les temperatures altes)

4 racions

Elaboració

Fon la mantega.
Elimina la crosta de llesques i talla el rest a daus petits.
Barreja bé, el pa, el formatge, els ous i la mantega i pasta el conjunt fins a obtenir una massa ben fina
Pica el manat de julivert i afegeix a la massa preparada, assaona amb sal i nou moscada.
Col·loca porcions de la barreja sobre paper de forn i aplana fermament, que quedi una forma rodona.
Fregeix els nyoquis en l'oli durant uns 8 a 10 minuts a foc mitjà i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1160 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: