Risotto amb fongs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba gran, finament picada,
- 2 grans d'all picats,
- 3 cullerades de mantega,
- 300 g d'arròs per risotto,
- 2,5 dl de vi negre
- 1,5 litres de brou de verdures, calent,
- 150 grams de bolets porcins, netejats, i tallats petits o 15 grams de fongs secs, remullats,
- 5 cullerades de formatge ratllat,
- 2 cullerades de mantega,
- 1 sobre de safrà en pols,
- Sal i pebre,
- Julivert picat i formatge ratllat per escampar
4 racions
Elaboració
Sofregeix la ceba i l'all en la mantega.
Agrega l'arròs i fregeix fins que es torni transparent.
Desglaça amb el vi, i cou a foc suau.
Afegeix el brou que admeti gradualment i cuina el risotto, remenant amb freqüència durant uns 18 a 20 minuts.
Agrega els bolets en els últims 7 o 10 minuts.
Afegeix el formatge, la mantega i el safrà i barreja bé el conjunt, assaona al gust.
Serveix el risotto en plats fondos preescalfats i empolvora amb el julivert i el formatge per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1830 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.