Pollastre amb cúrcuma i all

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llimones
  • 4 grans d'all
  • 3 cullerades d'ametlles mòltes sense pell
  • 2 culleradetes de cúrcuma
  • ½ culleradeta de sal
  • 3 cullerades d'oli
  • 4 pits de pollastre
  • 1,5 dl de crema de llet
  • ½ manat de coriandre

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Ratlla, ben fina, la pell de les llimones
Premsa els grans d'all.
Agrega, i barreja bé, 2/3 de l'ametlla, la cúrcuma, la sal i l'oli i cuina tot.
Esbandeix els pits de pollastre, esbandeix, asseca i talla per la meitat.
Afegeix els pits a la salsa de cúrcuma preparada, barreja bé, col·loca en una font refractària i afegeix la crema.
Cuina al forn durant uns 20 minuts.
Pica el coriandre, barreja amb la resta de les ametlles i escampa sobre la carn abans de servir.
Serveix com acompanyament, arròs perfumat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3958 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: