Pollastre amb cúrcuma i all
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llimones
- 4 grans d'all
- 3 cullerades d'ametlles mòltes sense pell
- 2 culleradetes de cúrcuma
- ½ culleradeta de sal
- 3 cullerades d'oli
- 4 pits de pollastre
- 1,5 dl de crema de llet
- ½ manat de coriandre
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Ratlla, ben fina, la pell de les llimones
Premsa els grans d'all.
Agrega, i barreja bé, 2/3 de l'ametlla, la cúrcuma, la sal i l'oli i cuina tot.
Esbandeix els pits de pollastre, esbandeix, asseca i talla per la meitat.
Afegeix els pits a la salsa de cúrcuma preparada, barreja bé, col·loca en una font refractària i afegeix la crema.
Cuina al forn durant uns 20 minuts.
Pica el coriandre, barreja amb la resta de les ametlles i escampa sobre la carn abans de servir.
Serveix com acompanyament, arròs perfumat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3958 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.