Pollastre Tandoori
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- Sal
- 2 cullerades de suc de llimona
- 100 g de iogurt natural
- 2 grans d'all
- 3 cm de gingebre
- 1 ½ cullerades d'ametlles
- 1 cullerada d’oli
- 2 cullerades de barreja d'espècies tandoori
- 1 culleradeta de garam masala
- ½ culleradeta de cardamom en pols
- ¼ culleradeta de canyella mòlta
- 1 mica de clavell d’olor.
- 4 branquetes de coriandre
- 4 rodanxes de llimona
- Alguns anells de ceba vermella
4 racions
Elaboració
Fes 1 o 2 talls, fins a l’os, a cada cuixa de pollastre, assaona amb sal i el suc de llimona.
Tapa i deixa marinar a la nevera durant 30 minuts.
Col·loca dintre d'una tassa de mesurar el iogurt amb 1 culleradeta i mitja de sal, i tots els ingredients fins i incloent el clau d'olor.
Tritura amb una batedora de mà fins a obtenir un puré ben fi.
Barreja bé els trossos de pollastre amb la marinada de iogurt preparada.
Cobreix amb paper de cuina transparent i deixa reposar a la nevera durant unes 6 hores o bé tota la nit.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Folra la safata de forn amb paper d'enfornar i col·loca la safata a la part inferior del forn
Col·loca les peces de pollastre a la graella, col·locada sobre de la safata.
Rosteix el pollastre durant uns 20 minuts.
Augmenta la temperatura a 220 graus, per acabar cuina'n uns 10 minuts més.
Adorna amb branques de coriandre, ceba vermella i rodanxes de llimona.
Notes
L'important són les espècies exòtiques i el iogurt, amb els quals marinem les cuixes de pollastre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2143 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.