Pollastre Tandoori

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre
  • Sal
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 100 g de iogurt natural
  • 2 grans d'all
  • 3 cm de gingebre
  • 1 ½ cullerades d'ametlles
  • 1 cullerada d’oli
  • 2 cullerades de barreja d'espècies tandoori
  • 1 culleradeta de garam masala
  • ½ culleradeta de cardamom en pols
  • ¼ culleradeta de canyella mòlta
  • 1 mica de clavell d’olor.
  • 4 branquetes de coriandre
  • 4 rodanxes de llimona
  • Alguns anells de ceba vermella

4 racions

Elaboració

Fes 1 o 2 talls, fins a l’os, a cada cuixa de pollastre, assaona amb sal i el suc de llimona.
Tapa i deixa marinar a la nevera durant 30 minuts.
Col·loca dintre d'una tassa de mesurar el iogurt amb 1 culleradeta i mitja de sal, i tots els ingredients fins i incloent el clau d'olor.
Tritura amb una batedora de mà fins a obtenir un puré ben fi.
Barreja bé els trossos de pollastre amb la marinada de iogurt preparada.
Cobreix amb paper de cuina transparent i deixa reposar a la nevera durant unes 6 hores o bé tota la nit.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Folra la safata de forn amb paper d'enfornar i col·loca la safata a la part inferior del forn
Col·loca les peces de pollastre a la graella, col·locada sobre de la safata.
Rosteix el pollastre durant uns 20 minuts.
Augmenta la temperatura a 220 graus, per acabar cuina'n uns 10 minuts més.
Adorna amb branques de coriandre, ceba vermella i rodanxes de llimona.

Notes

L'important són les espècies exòtiques i el iogurt, amb els quals marinem les cuixes de pollastre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2143 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: