Oli amb aroma de farigola
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- Dona la quantitat al voltant de 2 dl
- 40 g de farigola
- 2 dl d'oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Fem un oli a base d'herbes.
Renta la farigola i asseca amb paper de cuina.
Posa l'oli i la farigola en una bossa “tip lock” i tanca.
Escalfa aigua en un cassó fins al voltant de 55 graus.
Col·loca la borsa prop de 45 minuts a l'aigua.
Passa l'oli a través d'un tamís fi i conserva en una ampolla.
Aquest oli és molt apropiat el seu us amb peix, risotto, carn de be, etc.
Notes
La bossa “tip lock” és una borsa, amb cremallera plana, que es fa servir per guardar aliments en el congelador.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1934 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.