Pollastre a la Butterfly-Papallona
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pollastre a 1,2 kg
Adob:
- 1 gra d'all
- 2 cullerades d'oli
- 2 cullerades de fulles de farigola
- 1 culleradeta de sal marina
- 1 culleradeta de pebre a la llimona.
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Col·loca el pollastre amb el pit girat de cap per ball
Amb un ganivet o unes tisores talla de da'l a baix, la columna vertebral del pollastre, obre el pollastre i pressiona el més pla possible sobre la superfície de treball.
Prem l’all, barreja amb l'oli, la farigola, la sal i el pebre, frega amb aquest adob, ben bé, tot el pollastre, col·loca ben pla en la safata del forn folrada amb paper d’enfornar, en la meitat inferior del forn, i cuina aproximadament durant una hora.
Retira i deixa reposar uns 5 minuts.
Per servir, per descomptat, patates fregides i hortalisses, algunes vitamines no poden mai danya
Tallant i separan la columna vertebral, el pollastre pot ser desplegat i aplanat. Això crea una espècie de papallona que dóna nom a aquest mètode.
D'aquesta manera, el pollastre es cuina de manera uniforme
Notes
Tallant i separan la columna vertebral, el pollastre pot ser desplegat i aplanat. Això crea una espècie de papallona que dóna nom a aquest mètode.
D'aquesta manera, el pollastre es cuina de manera uniforme
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1072 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.