Arròs amb verdures i fetges de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de fetges de pollastre
- 120 g d'arròs
- 2 pastanagues
- 4 tiges d'api
- 4 cullerades de pèsols
- 1 cullerada de mantega
- Closca de llimona al gust
- Sal, pebre
2 racions
Elaboració
Bull l'arròs amb el doble de la quantitat d'aigua durant uns 20 minuts en una olla tancada.
Amb el pela-patates treu els filaments de les tiges d’api
Talla la pastanaga i l'api en cubs petits i agrega juntament amb els pèsols a l'arròs.
Deixa l’arròs sobre la placa calenta durant uns 5 minuts.
Omple l’arròs en una tassa amb mantega i aboca en el plat de servir. També pots utilitzar, per servir, un cercla de cuina.
Salta els fetges de pollastre en la mantega i condimenta una vegada estiguin cuits.
Serveix el timbal d’arròs i col·loca als costats els fetges de pollastre. Decora pel damunt amb trossos de verdures.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.