Arròs amb verdures i fetges de pollastre

Ingredients

  • 200 g de fetges de pollastre
  • 120 g d'arròs
  • 2 pastanagues
  • 4 tiges d'api
  • 4 cullerades de pèsols
  • 1 cullerada de mantega
  • Closca de llimona al gust
  • Sal, pebre

2 racions

Elaboració

Bull l'arròs amb el doble de la quantitat d'aigua durant uns 20 minuts en una olla tancada.
Amb el pela-patates treu els filaments de les tiges d’api
Talla la pastanaga i l'api en cubs petits i agrega juntament amb els pèsols a l'arròs.
Deixa l’arròs sobre la placa calenta durant uns 5 minuts.
Omple l’arròs en una tassa amb mantega i aboca en el plat de servir. També pots utilitzar, per servir, un cercla de cuina.
Salta els fetges de pollastre en la mantega i condimenta una vegada estiguin cuits.
Serveix el timbal d’arròs i col·loca als costats els fetges de pollastre. Decora pel damunt amb trossos de verdures.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2457 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: