Sopa de safrà amb pollastre i col rissada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de col rissada
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1,2 l de brou de pollastre
- 4 pessics de safrà
- 300 grams de pollastre a rodanxes
- 2 cullerades d'ametlles en flocs
- Sal
- Pebre
Elaboració
Talla la col en tires fines i sofregeix en una olla amb oli.
Omple l’olla amb el brou
Cuina la sopa a foc lent, de manera que la col quedi al dente.
Agrega el safrà i el pollastre i deixa coure per sota del punt d'ebullició fins que el pollastre estigui cuit.
Torra els flocs d’ametlla, en una paella antiadherent sense greix,
fins que estiguin lleugerament torrats
Assaona al gust, amb sal i pebre, serveix la sopa amb les ametlles i una llesca de pa torrat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.