Costellam a la barbacoa
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de costelles de porc
- 1 ampolla petita de salsa barbacoa
- 1 culleradeta de farigola
- 1 culleradeta de mostassa en pols
- 1 cullerada d’all en pols
- 1 cullerada i ½ de pebre negre
- 1 cullerada i ½ de pebre vermell
- 1 cullerada i ½ de sal
- 3 cullerades de sucre moreno
- 1 bossa de rostir gran
- 6 esquitxades de salsa Worcester
4 racions
Elaboració
Talla les costelles de porc a trossos amb dos ossos de grossor.
Col·loca sobre una placa folrada i asseca amb paper de cuina.
Barreja en un recipient totes les espècies, menys la salsa de barbacoa i la salsa Worcester.
Frega bé les costelles amb les espècies fins que no en quedin.
Cobreix amb plàstic transparent de cuina i refrigera com a mínim durant 2 hores i si són 4 hores molt millor, perquè quedin ben impregnades amb la marinada.
Pinzella les costelles amb la salsa Worcester, col·loca les costelles en una bossa de rostir i cuina, en una safata, en el forn preescalfat a una temperatura de 175 graus durant uns 30 a 40 minuts, la carn estarà cuita, tan bon punt la carn comenci a separar-se de l’os.
Obre la bossa i rega el costellam amb la salsa barbacoa.
Serveix amb Baguet, panotxes de blat de moro i una bona amanida o bé amb patates fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.