Espaguetis amb tàperes fregides i formatge de cabra
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat de cibulet
- 65 grams de tàperes
- 1 cullerada de fècula de blat de moro (Maizena)
- 4 cullerades d’oli
- 50 grams de Panko (pa ratllat japonès)
- Espaguetis 500 grams d’espagueti
- Sal
- 2 cullerades de mantega
- Pebre
- 120 grams de formatge fresc de cabra
4 racions
Elaboració
Talla el cibulet gruixut.
Barreja les tàperes amb la Maizena.
Escalfar l'oli en una paella.
Fregeix les tàperes uns 3 minuts fins que estiguin cruixents. Treu amb una cullera perforada i escorre en una tovallola de paper.
Posa Panko a la paella, i fregeix amb l'oli sobrant, deixa escórrer sobre paper de cuina.
Cuina els espaguetis en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca i deixa escorre, afegeix a la paella i barreja la mantega, agrega el cibulet i barreja tot amb els espaguetis.
Assaona amb sal i pebre.
Escampa el formatge de cabra pèl damunt dels espaguetis.
Serveix amb tàperes i Panko.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.