Risotto de coliflor i tomàquet amb sàlvia

Ingredients

  • 2 cebes (100 g)
  • 6 tomàquets secs (aproximadament 25 g)
  • 4 branquetes de farigola
  • 2 tiges de sàlvia
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 300 grams d’arròs
  • 1 litre i ½ de brou vegetal
  • 1 coliflor petita (aproximadament 600 g)
  • 8 olives verdes amb herbes (sense pinyols, 20 g)
  • 150 g de formatge Feta
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pela les cebes i talla a daus.
Talla els tomàquets transversalment en tires fines.
Renta les herbes, asseca i arranca les fulles, reserva'n algunes per adornar, la resta pica les a tires.
Escalfa l’oli en una paella àmplia, salta les cebes fins que estiguin rosses.
Agrega l’arròs, els tomàquets, la farigola i la sàlvia picada i cou a foc mitjà, remenant tot sovint durant uns 2 a 3 minuts.
Afegeix 200 ml de brou i cuina fins que hagi absorbit el brou, afegeix novament brou, i vés-ne afegint fins que el risotto estigui al dente.
Mentrestant, renta, neteja i talla en trossos la coliflor, 5 minuts abans d'acabar la cocció afegeix a l’arròs i cuina tot de 8 a 10 minuts més.
Talla les olives en anells, i el formatge Feta a daus i agrega la meitat al risotto.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix amb la resta de les olives i els cubs de formatge feta. Decora amb fulles de sàlvia i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: