Risotto de coliflor i tomàquet amb sàlvia
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes (100 g)
- 6 tomàquets secs (aproximadament 25 g)
- 4 branquetes de farigola
- 2 tiges de sàlvia
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 300 grams d’arròs
- 1 litre i ½ de brou vegetal
- 1 coliflor petita (aproximadament 600 g)
- 8 olives verdes amb herbes (sense pinyols, 20 g)
- 150 g de formatge Feta
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pela les cebes i talla a daus.
Talla els tomàquets transversalment en tires fines.
Renta les herbes, asseca i arranca les fulles, reserva'n algunes per adornar, la resta pica les a tires.
Escalfa l’oli en una paella àmplia, salta les cebes fins que estiguin rosses.
Agrega l’arròs, els tomàquets, la farigola i la sàlvia picada i cou a foc mitjà, remenant tot sovint durant uns 2 a 3 minuts.
Afegeix 200 ml de brou i cuina fins que hagi absorbit el brou, afegeix novament brou, i vés-ne afegint fins que el risotto estigui al dente.
Mentrestant, renta, neteja i talla en trossos la coliflor, 5 minuts abans d'acabar la cocció afegeix a l’arròs i cuina tot de 8 a 10 minuts més.
Talla les olives en anells, i el formatge Feta a daus i agrega la meitat al risotto.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix amb la resta de les olives i els cubs de formatge feta. Decora amb fulles de sàlvia i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2044 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.