Arròs amb tomàquet i albergínia
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'arròs de gra llarg
- 1 albergínia
- 1 cullerada de sal
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- 2 dents d'all
- 1 culleradeta de sal
- 1 ceba
- 1 porro
- 10 tomàquets mitjans
- 2 cullerades d’extracte de tomàquet
- 1 culleradeta de farigola
- 1 manat de julivert
- Pebre acabat de moldre, sal
4 racions
Elaboració
Cuina l'arròs i escorre en un colador.
Renta l'albergínia, elimina el peduncle i talla en cubs, escampa per sobre 1 cullerada de sal.
Deixa els cubs uns 15 minuts en la sal, a continuació, posa en un tamís i esbandeix sota l'aigua, escorre bé i reserva.
Mol els grans de pebre i barreja amb una culleradeta de sal.
Escalfa l'oli en una paella i ofega els dents d'all picats, afegeix els cubs d'albergínia i fregeix en l’oli.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Renta el porro, talla a la meitat al llarg, i talla a rodanxes, afegeix junt amb la ceba picolada a l'albergínia i cuina breument.
Pela els tomàquets, talla les tiges, treu les llavors, talla en cubs petits i afegeix a les verdures, agrega la pasta de tomàquet i l’arròs, i barreja bé.
Assaona amb farigola, sal i pebre i cuina el conjunt durant uns 5 minuts.
Retira, escampa julivert picat per sobre, i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.