Croque Madame
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: França
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 llesques de pa torrat
- 50 grams de mantega
- 2 cullerades de mostassa
- 12 llesques de pernil
- 12 llesques de formatge
- 7 ous
- 5 cl de nata líquida
- 2 litres d'aigua
- Vinagre 1 dl de vinagre
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Torra el pa en una torradora o un forn durant 8 minuts a 200 graus.
Barreja la mostassa amb la mantega estovada.
Escampa la barreja en les llesques de pa torrat per un costat, col·loca al damunt de cada llesca de pa, 1 llesca de pernil i 1 de formatge i després apila, una damunt de l'altra.
Barreja 3 ous amb la crema.
Immersa en la barreja d'ou i nata, la torre de llesques, a continuació fregeix en una paella amb mantega, i posa en una safata per enfornar, cuina uns 8 a 10 minuts a 160 graus.
Bull l'aigua amb el vinagre, afegeix els ous, i cuina fins que la clara estigui ferma i el rovell és encara líquid, de 4 a 5 minuts.
Treu les Croques del forn, i col·loca a sobre de cada torre un ou cuit de la manera que hem indicat.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1395 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.