Croque Madame

Ingredients

  • 20 llesques de pa torrat
  • 50 grams de mantega
  • 2 cullerades de mostassa
  • 12 llesques de pernil
  • 12 llesques de formatge
  • 7 ous
  • 5 cl de nata líquida
  • 2 litres d'aigua
  • Vinagre 1 dl de vinagre
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Torra el pa en una torradora o un forn durant 8 minuts a 200 graus.
Barreja la mostassa amb la mantega estovada.
Escampa la barreja en les llesques de pa torrat per un costat, col·loca al damunt de cada llesca de pa, 1 llesca de pernil i 1 de formatge i després apila, una damunt de l'altra.
Barreja 3 ous amb la crema.
Immersa en la barreja d'ou i nata, la torre de llesques, a continuació fregeix en una paella amb mantega, i posa en una safata per enfornar, cuina uns 8 a 10 minuts a 160 graus.
Bull l'aigua amb el vinagre, afegeix els ous, i cuina fins que la clara estigui ferma i el rovell és encara líquid, de 4 a 5 minuts.
Treu les Croques del forn, i col·loca a sobre de cada torre un ou cuit de la manera que hem indicat.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1395 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Òskar Haddock diu:
Jo la faig de forma molt diferent. Però també queda molt bona i sempre té molt èxit.
El pa sense torrar, sense mostassa, amb beixamel en lloc de la salsa de crema de llet i ous, tot en forn i amb ou ferrat.
Un dia d'aquest provaré la teva recepta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: