Risotto d'espinacs frescos
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams d'arròs per risotto
- 1 ceba blanca
- 500 grams d'espinacs frescos
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 6 cullerades de formatge parmesà ratllat
- Sal pebre
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 litre de brou de pollastre
- 1 cullerada de mantega
4 racions
Elaboració
Renta els espinacs i escorre bé.
En una olla gran escalfa una mica d'oli, afegeix els espinacs i cuina, coberts, a foc mitja, fins que s'estovin, reserva.
Pela la ceba i pica finament.
Escalfa l'oli d'oliva i fregeix la ceba fins que estigui transparent. Agrega l'arròs i salta uns moments fins que estigui impregnat de l'oli.
Afegeix una forta dosi de brou calent i el suc de llimona.
Una vegada que s'hagi evaporat el líquid, aboca de nou més brou.
Sempre ha d'haver-hi només la quantitat de brou, que cobreixi l'arròs.
Cuina a foc baix i remena constantment, fins que el risotto estigui al dente.
En el cas que hagis acabat el brou i necessitis més líquid, pots afegir aigua calenta.
Un cop cuit, agrega la mantega, el formatge parmesà i barreja bé, si fos necessari, pots corregir l'assaonament amb sal i pebre.
Agrega els espinacs, barreja i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1955 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.