Gelat de iogurt a la vainilla
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per al Iogurt de vainilla:
- 360 grams de iogurt natural
- 180 grams de llet agra
- 80 grams de sucre
- 1 culleradeta de vainilla liquida
- 1 beina de vainilla (les llavors rascades)
- 150 grams de maduixes
- 1 a 2 cullerades de sucre.
Guarnició:
- Unes fulles de bàlsam de llimona (Melissa)
- Sucre en pols
4 racions
Elaboració
Per al iogurt de vainilla barreja bé tots els ingredients, col·loca la mescla en un recipient poc profund i congela durant 1 hora.
Talla les maduixes a quarts, barreja amb el sucre, i deixa marinar breument.
Barreja bé el iogurt de vainilla i col·loca en bols o copes.
Agrega les maduixes pel damunt i decora amb unes fulles de bàlsam de llimona, escampa per sobre sucre en pols i serveix de seguida.
Notes
Aquests postres, son molt fàcil de fer, només la congelació necessita algun temps.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1195 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.